Alarmsystem mod tyveri installeres

Er du interesseret i at få monteret et alarmsystem i din bolig? Vi monterer og installerer alarmer, hovedsageligt for private kunder, i blandt andet Sønderborg, Sydals og det øvrige Als.

Hvorfor få installeret et alarmsystem?

Mange privatpersoner vælger at få installeret et alarmsystem i deres bolig, fordi det vil gøre dem mere sikre i hjemmet, så der ikke pludselig står en indbrudstyv inden for hjemmets fire vægge og stjæler ens værdier.

Vores alarmsystem – Solar Plus

Vi tilbyder et Solar Plus alarmsystem. Security Hub’ens trådløse Jeweller-teknologi gør, at trådløse enheder sikkert kan overvåges med en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security Hub’en.

Solar Plus alarmsystemet vil sikre dine kære, dit hjem og dine værdier – og sende alarmer direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral (tilkøbsydelse).

Alle systemets dele er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet – og er designet til at passe diskret ind i næsten ethvert moderne hjem.

Solar Plus alarmsystemet er professionel sikring i moderne design.

Det er godkendt F&P klasse 2​.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tyverialarmer

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 74 45 84 15 eller e-mail på bc@ehic.nu.​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud

Nedenfor kan du udfylde formularen, og få et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Informationer

EL-HJØRNET I CENTRUM A/S

​​CVR: 28701802

Søndergade 1
6430 Nordborg

Telefon: 74 45 84 15

E-mail: bc@ehic.nu

Medlem af Tekniq