Installation og service af luft til luft varmepumpe

Bor du i en el-opvarmet bolig eller en bolig med en anden dyr varmekilde, så kan det godt betale sig for dig at investere i en luft til luft varmepumpe.

Hos El-Hjørnet i Centrum tilbyder vi både installation og service af luft til luft varmepumper for kunder i blandt andet Sønderborg og på hele Sydals samt det øvrige Als.

Derfor skal du investere i en luft til luft varmepumpe

Der er mange fordele ved at få monteret en luft til luft varmepumpe i boligen eller sommerhuset. Først og fremmest er det en billig varmekilde, især hvis man vælger en af de lidt dyrere modeller. Derudover giver det også et bedre indeklima, og så kan en luft til luft varmepumpe også bruges som aircondition om sommeren.​

En luft til luft varmepumpe er som regel kun en supplering til din eksisterende varmekilde, da den typisk ikke kan blæse luften rundt i hele huset – for eksempel på badeværelset, i værelserne og så videre. Den er derfor særligt ideel til de store opholdsrum, som for eksempel stuen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på installation eller service

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele ved en varmepumpe, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud, skal du bare kontakte os på telefon 74 45 84 15 eller e-mail bc@ehic.nu.​

Få et tilbud

Nedenfor kan du udfylde formularen, og få et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Informationer

EL-HJØRNET I CENTRUM A/S

​​CVR: 28701802

Søndergade 1
6430 Nordborg

Telefon: 74 45 84 15

E-mail: bc@ehic.nu

Medlem af Tekniq