Landbrugsinstallationer i høj kvalitet​

Hos El-Hjørnet i Centrum er vi specialister i alle former for landbrugsinstallationer. Vi udfører installationer i Sønderborg og hele Sydals samt resten af Als, hvor vi hjælper landbrug med alle installationer samt vedligeholdelse. Har du brug for en ekspert til at hjælpe dig, hører vi gerne fra dig.

Vi udfører nybyggeri og varetager også den daglig vedligeholdelse. Det kan være vådfoderanlæg, der skal serviceres, hvor vi også er lagerførende med de fleste sliddele. Vi har stor erfaring med ventilation samt forskelligartede landbrugsinstallationer.

​Kompetent udførelse af landbrugsinstallationer

Som autoriseret el-installatør ved vi, hvordan landbrugsinstallationer skal udføres korrekt. Vi har mange års erfaring i branchen og er utrolig kvalitetsbevidste i alt, hvad vi foretager os. Du kan derfor trygt tage kontakt til os, hvis du vil være sikker på at have med en kompetent fagmand at gøre.​

Med fokus på kvalitet leverer vi håndværk i særklasse, som er holdbart og driftigt. Uanset hvilke typer landbrugsinstallationer du skal have udført, er vi parate til at hjælpe. 

Vi rådgiver og vejleder dig også gerne, når der skal tages stilling til, hvilken løsning der er den ideelle til dine behov.

​Kontakt os i dag for nærmere aftale eller et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionelle landbrugsinstallationer, skal du være velkommen til at kontakte os for priser og meget andet på telefon 74 45 84 15 eller på e-mail bc@ehic.nu

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Få et tilbud

Nedenfor kan du udfylde formularen, og få et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Informationer

EL-HJØRNET I CENTRUM A/S

​​CVR: 28701802

Søndergade 1
6430 Nordborg

Telefon: 74 45 84 15

E-mail: bc@ehic.nu

Medlem af Tekniq