Salg og montering af hårde hvidevarer

Hos El-Hjørnet i Centrum sælger og servicerer vi hårde hvidevarer fra anerkendte hvidevaremærker til kunder i blandt andet Sønderborg og det øvrige Sydals samt hele Als. Du er derfor altid velkommen til at besøge os, hvor du kan få gode råd med på vejen.

Vi har ligeledes også et stort udvalg af gode hårde hvidevarer i forskellige prisklasser, hvor du har mulighed for at finde produkter, der passer til dit behov. 

Hårde hvidevarer kan hjælpe dig med at gøre din hverdag nemmere, hvor du kan frigøre masser af tid ved at lave maskinerne stå for opgaver som opvask, tøjvask og så videre.

Reparation af hårde hvidevarer i kendte mærker

Vi har stor erfaring indenfor reparation af de fleste anerkendte mærker. Hvis dine hårde hvidevarer derfor ikke kører, som de skal, kan vi hjælpe til.

Ligeledes beskæftiger vi os også med service og reparation af klimaanlæg i biler og traktorer med mere.​

Kontakt os allerede i dag og få en pris

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med køb eller reparation af hårde hvidevarer, eller hvis du kunne tænke dig en pris på din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os

Det kan du gøre på telefon 74 45 84 15 eller e-mail bc@ehic.nu, hvor vi sidder parate til at hjælpe dig med spørgsmål om blandt andet hårde hvidevarer.​

Få et tilbud

Nedenfor kan du udfylde formularen, og få et tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

Informationer

EL-HJØRNET I CENTRUM A/S

​​CVR: 28701802

Søndergade 1
6430 Nordborg

Telefon: 74 45 84 15

E-mail: bc@ehic.nu

Medlem af Tekniq